Potrzebuję ceny dwóch amortyzatorów na przód do O1 oraz z ciekawości sprężyny z RSa do O1.
Najtańsze rozrządy, hamulce, filtry, Motul, Millers, LM!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MickulPotrzebuję ceny dwóch amortyzatorów na przód do O1 oraz z ciekawości sprężyny z RSa do O1.
Jeśli jesteś zainteresowany Kayabą, Monroe lub czymś tańszym - daj mi znac na PW.
Niestety Bilstein mi się skończył ale jakbyś bardzo potrzebował to miałbym go za jakieś 130zł/szt przód.
[ Dodano: Sob 25 Wrz, 10 11:55 ]
Zamieszczone przez szachuelemenateur napisał/a:
Piotrze odbierz PW
Marcin, odbierz PW Współpraca z Tobą to czysta przyjemność. Paczka dotarła błyskawicznie, wszystko było bardzo dobrze zapakowane. Polecam kolegę z całego serca.
dzięki za miłe słowa Szerokości Piotrze! Pozdrowionka serdeczne ze Szczecina!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elemenateurAdam Sachs miałbyś po 193zł/szt
Jeśli jesteś zainteresowany Kayabą, Monroe lub czymś tańszym - daj mi znac na PW.
Niestety Bilstein mi się skończył ale jakbyś bardzo potrzebował to miałbym go za jakieś 130zł/szt przód.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jacki64Witam
poszukuję amortyzatora ( tłumika drgań ) do napinacza paska wielorowkowego octavia I silnik ASV.
Proszę o info co do dostępności i ceny w/w części
polecam przy okazji wymianę sprzęgiełka altka bo często po wymianie napinacza napinacz pęka i winna temu jest wadliwa praca sprzęgiełka alternatora.
Zamieszczone przez MickulWięc tak - potrzebowałbym amortyzatory optymalne do sprężyn z RSa, cały komplet (cztery sztuki). Czy Bilstein dobrze by współgrał? Jeżeli tak to za ile cały komplet? (przód + tył)
optymalne dla portfela czy optymalne dla autka?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mickulelemenateur napisał/a:
optymalne dla portfela czy optymalne dla autka?
Zdecydowanie optymalne dla portfela.
Zamieszczone przez szachuPotrzebuję dwa odboje amortyzatora tył Skoda Octavia II 1.9 TDI (BXE) oraz tę białą nakrętkę do mocowania reflektora przedniego (przepraszam, ale nie znam numeru tej części).
56zł Sachs Szachu wersja droższa ,wersja tańsza Sachs - 50zł(żeby stwierdzic która potrzebowałbym vin), nie wiem o którą nakrętke chodzi
Zamieszczone przez KordiJaka jest aktualna cena oleju (ile jest litrów w bańce) MOTUL 8100XCES oraz filtra oleju i powietrza do Octavia I 1.4 16V
Motul 8100x-cess 5L 125zł , filtr powietrza MANN 46zł filtr oleju 15zł mann
Komentarz
-
-
Witam,
Proszę o podanie cen.
SHELL ULTRA HELIX EXTRA 5W30 5l
Filtry; powietrza, oleju, paliwa i kabiny do Audi A6 Quattro 2.7 bi-turbo 1999/2000 Sedan.
[ Dodano: Sob 06 Lis, 10 21:06 ]
witaj
oliwa Motul 504.00 507.00 Specific 175zł
filtr oleju MANN 22zł
powietrze 42zł MANN
paliwo (podaj mi na PW vin autka)
kabina z węglem - 45zł knecht
płyn hamulcowy Motul 500ml 25zł
wycieraczki przód 93zł Bosch płaskie
tył 25zł.
Pozdrawiam serdecznie
marcin* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Octavia2LimitedCytat:
witaj
oliwa Motul 504.00 507.00 Specific 175zł
filtr oleju MANN 22zł
powietrze 42zł MANN
paliwo (podaj mi na PW vin autka)
kabina z węglem - 45zł knecht
płyn hamulcowy Motul 500ml 25zł
wycieraczki przód 93zł Bosch płaskie
tył 25zł.
Pozdrawiam serdecznie
marcin
filtry DO BKD Z DPF ?
ile za komplet 4 felg stalowych 15" 5x112 ET47 do Octavii2FL ?
nie mam w ofercie.
Pozdrawiam.
marcin
Komentarz
-
Komentarz